Onderscheiding

Gemeenschappelijke onderscheiding (GeOS) Onderscheiding helpt een individuele persoon de koers in leven en werken te bepalen. Dit proces, geïnspireerd door de Geestelijke Oefeningen, kan ook gebeuren op het niveau van een gemeenschap of van een organisatie.

Lees verder

Gemeenschappelijke onderscheiding (GeOS)

Onderscheiding helpt een individuele persoon de koers in leven en werken te bepalen. Dit proces, geïnspireerd door de Geestelijke Oefeningen, kan ook gebeuren op het niveau van een gemeenschap of van een organisatie.

Een GeOS-traject is bedoeld voor groepen die zich willen bezinnen over de vraag wie ze zijn of waarmee ze bezig zijn of die voor een keuze staan.

Traject

Het GeOS-team begeleidt een groep om te ontdekken wat hen ten diepste verbindt en waartoe ze samen een groep vormen. Een gemeenschappelijke proces kan ook ondernomen worden om te onderscheiden welke de prioriteiten zijn voor de  komende jaren. Dit gebeurt vanuit individueel en gemeenschappelijk gebed.

Vooraleer een traject van GeOS op te starten is er een intakegesprek, waarin vraag en aanbod op elkaar worden afgestemd. Uw aanvraag kunt u sturen naar platform.ignatiaansespiritualiteit@jesuits.net