Podcastretraite in tien delen ‘Stel je voor: Jezus’

vr 14 apr 2023
Podcastretraite in tien delen Stel je voor: Jezus

Oog in oog met Jezus. Naar Hem luisteren en kijken. Bij hem zijn. Dat gebeurt in deze tiendelige podcastretraite bij sleutelmomenten uit Jezus’ leven.

Oog in oog met Jezus. Naar Hem luisteren en kijken. Bij hem zijn. Dat gebeurt in deze tiendelige podcastretraite bij sleutelmomenten uit Jezus’ leven.

In deze podcastretraite van Bidden Onderweg ontmoeten we Jezus. We gaan biddend met Hem op pad vanaf zijn doop tot aan zijn verrijzenis. Om bij Hem te zijn, naar hem te kijken, naar hem te luisteren. De afleveringen duren ongeveer 20 minuten en helpen je af te dalen van je hoofd naar je hart.

Ignatiaanse contemplatie

In de serie Stel je voor: Jezus ga je contemplerend bidden met het leven van Jezus. In de zogenoemde ignatiaanse contemplatie maak je gebruik van je voorstellingsvermogen. Om op die manier verschillende verhalen uit de Bijbel van dichtbij mee te kunnen maken.

Deze manier van bidden kan je het gevoel geven dat je werkelijk getuige bent van een Bijbelverhaal. Dit kan leiden tot een meer persoonlijke relatie met de Bijbel en uiteindelijk tot een diepere verbinding met Jezus Christus. De podcasts uit de serie Stel je voor: Jezus willen een gids zijn om de uitwisseling tussen de bidder, Jezus en andere personen uit de Bijbel te vergemakkelijken. Om Jezus beter te leren kennen, zodat je Hem meer zult liefhebben en Hem beter kunt volgen.

De podcastretraite is beschikbaar in de gratis app van Bidden Onderweg en op www.biddenonderweg.org.

Retraites 4
Bekijk alle nieuwsberichten

Deel