Druk of gestrest? Dan is deze podcast iets voor jou

do 19 aug 2021
Druk of gestrest? Dan is deze podcast iets voor jou 1

De podcastserie Onthaasten is er voor iedereen die zoekt naar rust. De meditaties helpen je reflecteren en leren je beter omgaan met stress.

De podcastserie Onthaasten is er voor iedereen die zoekt naar rust. De meditaties helpen je reflecteren en leren je beter omgaan met stress.

Is de tijd een goede vriend van je? Of is ze altijd te kort, heb je er te weinig van?

Veel dingen kunnen doen is prettig. Leven in een wervelende wereld kan opwindend zijn. Maar soms wordt het te veel, bezwijk je onder de tijdsdruk. Haast en stress kunnen uitmonden in een burn-out.

Hoe trap je op de rem? Hoe ga je beter om met stress? De podcastserie van Bidden Onderweg Onthaasten is er voor iedereen die verlangt minder geleefd te worden. De meditaties helpen je bewust te worden waarom je aan het haasten bent. Dat is een belangrijke eerste stap. Daarna kun je gaan ontdekken hoe je in de tijd kunt leven op een manier die meer vervulling schenkt en die je dichter bij God brengt.

Naar de podcast

Diepe wortels

In deze podcastserie putten we uit de Bijbel en uit andere geloofsschatten. Het is een grondgedachte dat technieken, tips om te overleven – hoe nuttig en nodig die ook zijn – niet volstaan om te onthaasten. Goed omgaan met de tijd heeft diepere wortels. Het is de vrucht van een vertrouwd zijn met het mysterie van het mens-zijn en van God. De retraite is geschreven door jezuïet Pieter-Paul Lembrechts.

 1

Download hier de gratis app van Bidden Onderweg

Voor Android (Play store)
Voor Apple (App store)

Retraites 5

 

Bekijk alle nieuwsberichten

Deel