Nikolaas Sintobin las het nieuwe boek van James Martin

ma 03 jan 2022
Nikolaas Sintobin las het nieuwe boek van James Martin

Nikolaas Sintobin sj las voor u het boek 'Iedereen kan bidden' van de Amerikaanse jezuïet James Martin. In een korte video geeft hij zijn bevindingen.

Nikolaas Sintobin sj las voor u het boek ‘Iedereen kan bidden’ van de Amerikaanse jezuïet James Martin. In een korte video geeft hij zijn bevindingen.

Zowel wie wil beginnen met bidden, de ervaren bidder als de scepticus die ervan overtuigd is dat bidden niets voor hem is, vinden in dit basiswerk van de jezuïet en bestseller auteur James Martin over gebed hun gading.

Er is niet één goede manier van bidden

James Martin sj gaat in het boek Iedereen kan bidden in op wat je als lezer altijd al wilde weten over bidden. Zijn jarenlange ervaring met het gebed en het begeleiden van anderen bij het bidden, spelen hierbij een belangrijke rol. Dit boek ontkracht de mythe dat er maar één goede manier van bidden zou bestaan, een brede waaier van mogelijke wegen om te bidden wordt verkend. Het betoog van James Martin is uitnodigend en diepmenselijk. Zelfrelativering en humor kruiden het geheel af.

James Martin sj is een Amerikaanse jezuïet. Hij is auteur van talrijke boeken en hoofdredacteur van het tijdschrift ‘America’, uitgegeven door de jezuïeten. Paus Franciscus benoemde hem tot adviseur van het secretariaat voor communicatie van het Vaticaan.

Bestel een exemplaar van Iedereen kan bidden hier.

Retraites 4

Bekijk alle nieuwsberichten

Deel