Bidden met de rozenkrans – een podcastserie

wo 26 apr 2023
Bidden met de rozenkrans – een podcastserie 2

Bidden met de rozenkrans: (her)ontdek een eeuwenoude gebedstraditie met Bidden Onderweg. We gaan met Maria op zoek naar Jezus.

Bidden met de rozenkrans: (her)ontdek een eeuwenoude gebedstraditie met Bidden Onderweg. We gaan met Maria op zoek naar Jezus.

In de podcastserie Bidden met de rozenkrans steekt Bidden Onderweg de eeuwenoude rijkdom van het rozenkransgebed in een eigentijds jasje. Aan de hand van vier meditaties en een inleidende podcast kun je bidden met de rozenkrans.

Deze rozenkranspodcasts zijn bedoeld voor een breed publiek. Bidden Onderweg hoopt mensen die niet vertrouwd zijn met de rozenkrans kennis te laten maken met deze beproefde gebedstraditie. Maar ook wie regelmatig de rozenkrans bidt, krijgt met deze serie de kans om iets nieuws te ervaren. “Om het rozenkransgebed opnieuw tot het jouwe te maken of verder tot het jouwe te maken”, zegt jezuïet Nikolaas Sintobin over deze podcastserie.

Bidden met de rozenkrans: je openen voor Jezus

Met Maria naar Jezus. Dat wordt vaak gezegd in de kerk. Door van Maria te leren, een mens als wij, kunnen wij leren ons meer en meer te openen voor Jezus. Deze vier meditaties helpen je daarbij.

Elke podcast duurt ongeveer 25 minuten. De serie Bidden met de rozenkrans is beschikbaar in de gratis app van Bidden Onderweg en op www.biddenonderweg.org/rozenkrans

Download voor iOS.

Download voor Android.

Nikolaas Sintobin sj over de nieuwe podcastserie van Bidden Onderweg

Retraites 4

 

 

Bekijk alle nieuwsberichten

Deel