Persoonlijke begeleiding digitale vastenretraite 2018

Op 14 februari 2018, start de digitale vastenretraite “Met Uw wegen vertrouwd”. Inschrijven hiervoor kan via www.ignatiaansbidden.org. Velen doen deze bezinning alleen of sluiten zich aan bij een groepje om ervaringen uit te kunnen wisselen. Daarnaast wordt ook de gelegenheid geboden om, op enkele plekken in Nederland en Vlaanderen tijdens deze retraite, een wekelijks gesprek met een ignatiaanse begeleider te hebben. Daarin kun je als deelnemer vertellen wat de gebedsmails hebben gebracht. De begeleider kan door te luisteren de persoonlijke gebedservaring helpen verdiepen en indien nodig enkele gebedstips geven. Het begeleidingsgesprek vindt plaats op een met de begeleider afgesproken plaats en tijd en duurt maximaal 45 minuten.

Concreet betekent dit dat je dagelijks tijd maakt om met de Bijbelteksten te bidden en dat je wekelijks met je begeleider afspreekt.

De regio’s waar de persoonlijke begeleiding wordt aangeboden zijn:
Amsterdam, Delft, Bergeijk, Antwerpen, Leuven, Brussel, Gent-Drongen, West-Vlaanderen, Limburg (Vlaanderen).

Bijdrage in de kosten
Aan de begeleiding zijn geen kosten verbonden. Een vrije bijdrage wordt op prijs gesteld. Je kunt dit doen ten behoeve van het bezinningswerk van de jezuïeten op R.K. Stichting Ignatiushuis – IBAN: NL19 INGB 000 497 83 00 – BIC: INGB NL2A onder vermelding van vastenretraite 2018.

Aanmelden
Ben je geïnteresseerd stuur dan een bericht naar platform.ignatiaansespiritualiteit@jesuits.net met de volgende gegevens:

  • naam
  • geboortejaar
  • gewenste locatie van begeleiding (zie kaartje)
  • e-mailadres
  • heb je al eerder meegedaan aan de digitale adventsretraite en/of vastenretraite?
  • wat is je motivatie om deel te nemen?

Stuur deze gegevens naar het Platform waarna je een ontvangstbevestiging per e-mail ontvangt. De aanvragen worden beoordeeld op volgorde van binnenkomst. Het aantal beschikbare begeleiders is namelijk beperkt.
Voor de regio Oost- en West-Vlaanderen meld je je aan via activiteiten@oudeabdij.be

Uiterste datum van aanmelding is 9 februari 2018

Facebooktwitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *